Hennaplus Colour Creations

Hennaplus introduceert Colour Creations, de efficiënte en aantrekkelijk geprijsde kwaliteitskleuring zonder ammonia. Voor een duurzaam kleurresultaat, levendige diepe kleurnuances, natuurlijke grijsdekking, intensieve verzorging en glans. De combinatie van het natuurlijke Boswelia extract en SoftCare (aminozurencomplex) geeft een onweerstaanbare glans aan het haar en biedt intensieve verzorging aan zowel haar als hoofdhuid.

Houdt tot 24 wassingen & natuurlijke grijsdekking.

Een kleuring met Colour Creations houdt tot 24 wassingen en vervaagt geleidelijk. De unieke combinatie van ingrediënten zorgt voor een natuurlijke grijsdekking, tot 100%, afhankelijk van de gekozen kleur.

Onbegrensde mogelijkheden

Het aantal kleurmogelijkheden is met Colour Creations werkelijk oneindig. Met het kleurenpalet van 8 kant-en-klare natuurtinten, 10 kant-en-klare voorgemengde kleuren en 3 mix kleuren wordt het ook mogelijk kleurcreaties naar iedere individuele wens te realiseren. Snel en gemakkelijk.

Hennaplus Colour Creations is verkrijgbaar in 18 schitterende kant-en-klare voorgemengde kleuren en 3 mix kleuren.

Vergeet de benodigde Activator Kit niet! 1 Colour Creations cream + 1 Activator Kit zijn goed voor 2 complete kleuringen!